IBruun A/S er et traditionelt el-installations firma, der blev startet d. 1. marts 1990 af Ib Bruun.

  • 1993: Købes El-installationsforretningen Willy Hermansen.
  • 2008: Indtræder Per Svenningsen og Søren Bruun i ejerskabet af firmaet.
  • 2011: Købes El-installationsforretningen Søren Sørensen A/S

​​Vi er et traditionelt el-installatørfirma, som har eksisteret siden 1990. Det betyder også, at vi i 2015 har kunnet fejre vores 25 års jubilæum. Det er vi meget stolte af.

​En Installatør du kan stole på

Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed. Denne tilfredshed ønsker vi at opnå igennem et godt samarbejde, hvor det altid er muligt at følge med i, hvad det er vi laver. Vi tager vores arbejde seriøst og overholder altid vores aftaler. Vores kunders tilfredshed er vigtig for os. Vi holder os opdateret på den nyeste teknologi inden for faget, så du altid får et stykke veludført arbejde. Derudover bygger vores arbejde på tillid, hvorfra vi i 90% af tilfældene udfører regningsarbejde.

​​Både for private, erhverv og offentlige instanser

Vi har en stab på 15 medarbejdere, som alle er klar til at rykke ud, når du skal have udført et stykke el-arbejde. Hvad end du ringer som private, erhverv eller offentlig instans. Vi laver el-installationerne lige efter dine ønsker.

​Mangler du en seriøs el-installatør, så kontakt os på telefon 75 15 83 00 eller på mail: el@ibruun.dk.​

Vores montører deltager løbende i kurser, som betyder at vores personale altid er opdateret med det sidste nye inden for deres fag.

Staben tæller 15 medarbejdere her af 3 el-installatører. derudover har flere en videregående uddannelse indenfor deres kompetenceområde. Det gør os i stand til at varetage alle former for el-installationer. Vore medarbejdere samarbejder desuden på tværs af egne kompetenceområder hvilket gør os meget fleksible.

IBruun A/S søges drevet som et firma, der er profileret ved høj kvalitet i vores arbejde og troværdighed, hvilket vi mener lykkes, idet vores arbejde for 90 % vedkommende består af regningsarbejde.

Det er vigtigt for os at udgøre en forskel i forhold til vores kollegaer – ikke på prisen, men på kvaliteten af det arbejde, vi udfører.​​

Derfor er det nødvendigt, at vores medarbejdere, nye som gamle, er indstillet på de spilleregler, der gælder her i firmaet.

Det er også meget vigtigt, at firmaet teknisk er på forkant med udviklingen i branchen.

Det er vores mål at udføre arbejde, der er 100 % i orden hver gang, så vores kunder også vælger os næste gang, de skal have udført et stykke el arbejde.​​​