Skal du have installeret lys i din bolig, virksomhed eller offentlige institution? Når det kommer til belysning, er der mange muligheder og det kan være en jungle at finde frem til den løsning, der passer bedst til dig og dine behov. IBruun A/S har stået for professionelle lysinstallationer siden 1990 og er kendt for sin ekspertise og pålidelighed inden for el arbejde. Skal vi hjælpe dig med rådgivning og lysinstallation, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Kontakt os

Lysinstallation til alle formål

Med over 30 års erfaring har vi hjulpet mange kunder med lysinstallation både til køkken, badeværelse, stue, industri og erhverv.  Hvert rum har sin funktion, og der stilles forskellige krav til belysningen i hvert rum. Her er IBruun A/S og har helt styr på, hvilke lyskilder du skal vælge, og hvor du skal placere dem, for at få den bedste belysning.

Vi kan blandt andet kombinerer innovative løsninger som LED-pærer og intelligent belysning for at dække dine ønsker og behov. Ring og hør os, hvordan vi kan indrette dit hjem eller arbejdsplads med smarte lysinstallationer, der skaber det lys og rum, du drømmer om.

Hos IBruun A/S kan vi også tilbyde el service, el lader til din bil og eltavler

Lysinstallation til arbejdspladsen

Der er ingen tvivl om at naturligt lys er det bedste, når det kommer til arbejde. Flere undersøgelser viser, at god belysning gør medarbejderne mere produktive. Men da dagslys ikke altid er en mulighed, kan vi hjælpe dig med kunstige lysinstallationer, der skaber grundlag for produktivitet og trivsel.

Ønsker I, som arbejdsplads, at spare på energiforbruget, kan løsningen være LED lys. Med LED som lyskilde følger flere fordele:

  • Spar på elregningen
  • God lyskvalitet
  • Udleder ikke varme

Vi rådgiver dig om den rette lysinstallation

Mangler du en kvalitetsbevidst og leveringssikker elinstallatør til lysinstallationer som for eksempel lysdæmpere, udendørs belysning, erhvervsbelysning eller måske LED spots i køkkenet, så tøv ikke med at kontakte IBruun A/S.

Vores fundament er bygget på kvalitet og kundetilfredshed. Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde, hvor du som kunde altid er opdateret på vores arbejde. Vi er dedikerede til at overholde vores aftaler og tager vores arbejde seriøst.

Ring til os på telefon 75158300 eller send en mail på el@ibruun.dk.