Ønsker du et intelligent system, som kan styre alle dine el-installationer på en gang, så er systemerne fra IHC en mulighed, da de med deres intelligente installationer kan gøre hverdagen i et hjem til en let og overskuelig ting.

​​Få smarte løsninger til dit hjem med intelligente installationer

Med intelligente installationer som IHC får du muligheden for selv at styre præcist, hvordan dine el-installationer skal styres. Du kan styre, hvordan husets alarmer eller lyskilder skal reagere blot ved et enkelt klik. De intelligente installationer er super brugervenlige, og det er muligt at tilpasse installationerne til den enkelte brugers behov.

​Er det nødvendigt for dig at tjekke op på, om du nu fik slukket alt lys i hjemmet, eller slået alarmen til, inden du gik, så er det også muligt at foretage fjernstyring af installationerne, sådan at du med et enkelt klik kan slukke alt lyset eller tænde for alarmen, selvom du sidder på arbejdet!

Optimer dine installationer med intelligente installationer

Ved at få installeret intelligente installationer i stedet for din traditionelle el-installationer, er du garanteret den mest optimale løsning.

​Hør mere om de forskellige intelligente installationer, vi kan hjælpe dig med. Kontakt os på telefon 75 15 83 00 eller e-mail el@ibruun.dk.