Som erfarne elektrikere og el-installatører hos IBruun A/S forstår vi vigtigheden af pålidelig og professionel el-service. Vores 30 års erfaring indenfor branchen gør os til det oplagte valg, når du står over for udfordringer som strømsvigt, kabelsøgning i jord, fejlfinding på din tørretumbler, vaskemaskine eller opvaskemaskine og meget mere.

Tøv ikke med at kontakte os, vi står klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning, effektiv problemløsning og skræddersyede el-løsninger, der matcher dine behov.

Kontakt os

Vi hjælper med alle former for el service

IBruun A/S hjælper dig med en bred vifte af udfordringer inden for el service både privat, erhverv, industri, boligforeninger og offentlige institutioner. Her er et lille udpluk af det vi kan hjælpe dig med.

El service til private

I hjemmet står vi ofte over for tekniske udfordringer, der kan forårsage irritation og afbrydelser i vores daglige liv.

Det kan blandt andet være:

Hos IBruun A/S forstår vi, at disse udfordringer kræver hurtig og pålidelig løsning. Vores el-service til private er skræddersyet til at håndtere netop disse situationer, så du kan genoprette roen og sikre, at dine elektriske systemer fungerer problemfrit i hjemmet.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med el lader til din bil, lysinstallationer og e/ny eltavle installation

El service til erhverv og offentlige institutioner

Har du butik, kontor eller handler det om el service til offentlige institutioner, er IBruun A/S det rette valg. Vi har mange års erfaring og har overblikket til at sikre at der er styr på jeres elinstallationer.

Vi kan blandt hjælpe med:

  • Reparationer og vedligeholdelse af elinstallationer
  • Belysning
  • Adgangskontrol
  • Akut opstået el problemer

El service til industri

IBruun A/S tilbyder avanceret el service til industrivirksomheder, hvor pålidelig og effektiv elektricitet er afgørende. Maskiner ude af drift kan have store konsekvenser, både økonomisk og produktmæssigt. Med vores el service har I en erfaren og kompetent elektriker og elinstallatør lige ved hånden, der sikrer en effektiv og problemfri drift.

El service til boligforeninger

Vi tilbyder også el service til boligforeninger, hvor vi i tæt samarbejde med jer, sørger for at elarbejdet bliver udført til perfektion og til mindst gene for beboerne. Vi hjælper blandt andet med:

  • Installation af hvidevarer
  • Fejlfinding
  • Vedligeholdelse af elinstallationer
  • Rådgivning

Tag kontakt i dag

Uanset hvad dit behov er indenfor el service, er Ibruun A/S klar til at tage hånd om det. Når du vælger os som din elektriker, sætter vi kunden i fokus og leverer til aftalt tid og pris. Kontakt os allerede i dag, og få et skarpt tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 75 15 83 00 eller sende en mail til el@ibruun.dk.