Har du købt en elbil og drømmer om opladning derhjemme, så du slipper for at lede efter offentlige ladestandere? IBruun A/S er din pålidelige elektriker og el installatør med over 30 års erfaring, som hjælper dig med installation af ladeboks i Esbjerg og omegn. Vi hjælper dig fra start til slut med at finde den rette el lader, så du får nøjagtig det, du har brug for. Herefter installerer vi den for dig med korrekt montering og tilslutning til strøm. Tøv ikke med at tage kontakt, så hjælper vi dig gerne.

Kontakt os

Elektriker til installation af ladeboks

Bor du i hus med egen indkørsel, skal installationen af ladeboks udføres af en autoriseret elektriker. Vores kompetente team står klar til at sikre en professionel og sikker installation samt optimal opladning af din elbil, der opfylder alle nødvendige krav.

Hjemmelader til din elbil

Er du i tvivl om, hvilken lader du skal investere i, og hvad du skal være opmærksom på inden køb? Der er flere faktorer, du skal overveje, før du køber en el lader til din bil, blandt andet hvilke specifikationer netop din elbil kræver og dit kørselsbehov. Vi hjælper dig med at finde den bedste ladeløsning til dine behov, så du kan få strøm til din elbil.

Her er 4 faktorer, du bør overveje:

  1. Krav til strømstyrke og effekt?
  2. Hvor meget kører du?
  3. Har du mulighed for at montere ladestanderen et sted, hvor den er beskyttet mod vind og vejr. Det kan nemlig forlænge levetiden på din el lader.
  4. El lader skal monteres et sted, du nemt kan komme til.

På Forkant med Teknologien - Høj Kvalitet og Troværdighed

Hos IBruun A/S stræber vi konstant efter at være på forkant med udviklingen inden for el installationer. Vi er kendt for vores fokus på høj kvalitet og troværdighed, og vores mål er at levere arbejde, der er 100% i orden hver gang. Vi ønsker ikke blot at være en leverandør, men en langsigtet partner, som du kan stole på.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med eltavler, lysinstallationer og el service

Få et uforpligtende tilbud på el lader til din bil

Hvis du søger en pålidelig og erfaren elektriker til at installere en ladestander til din elbil i Esbjerg, så kontakt IBruun A/S. Vi er din pålidelige elektriker, der med sikkerhed sørger for installation af din ladeboks.

Ring på telefon 75 15 83 00 eller send en mail til el@ibruun.dk.