Skal have lavet nye el-installationer i din bolig, i en offentlig institution eller noget helt tredje, så står vi klar til at hjælpe. Vi kan hjælpe dig med mange forskellige typer af el-installationer.

​Nyt hus = Nye el installationer

Når du skal bygge et nyt hus, så er det klart, at der skal indlægges en masse el-installationer, for at huset kommer til at virke optimalt. Det kan være mange forskellige ting, der skal kobles op, men lige meget hvad opgaven lyder på, så kan vi klare det for dig. Vi har over 25 års erfaring inden for nybyggeri, hvor vi står klar til at lave de mest anvendelige el-installations løsninger, som kan passe til dit behov.

​​Kunden i fokus med el installationer

Skal vi stå for at lave dine nye el-installation, kan du være sikker på, at det hele bliver udført på dine præmisser.

​Inden vi påbegynder en el-installation, tager vi en samtale med kunden, sådan at vi sammen finder ud af, hvordan vi bedst får løst dine ønsker. Vi kommer gerne med input og gode råd til, hvordan vi mener, at det bedst kan betale sig at udføre opgaven. Lige meget hvilken type opgave vi skal lave, sørger vi altid for at gribe arbejdet an med seriøsitet, sådan at det endelige produkt bliver lavet i en høj kvalitet.

​Kontakt os på telefon 75 15 83 00 eller e-mail el@ibruun.dk, hvis du har nogle spørgsmål i forhold til el installationer eller andet.